fw-1
fw-1
fw-1
fw-1
fw-1
fw-1

İyi Yolculuklar
Dileriz...

fw-1

Yolunuz Açık Olsun...

fw-1

Marketimiz 7/24 Açıktır

Biz Kimiz

Jet Blue

Gülel Akaryakıt ve Dinlenme Tesisleri 2004 yılından bu yana Eskişehir / Kütahya karayolu 33. Km de, gidiş ve geliş yönünde iki tesisi ile siz değerli misafirlerimize hizmet vermektedir.

İstasyonlarımızda BP standartlarındaki güvenilir yakıtlarımızla araçlarınıza ikmal yapabilir BP / Gülel Akaryakıt kampanya ve indirimlerinden anında faydalanabilirsiniz. Müşteri memnuniyeti odaklı işletmemizde Bolu’ lu ustalarımızın hazırladıkları, hijyenik ortamda imal edilmiş sağlıklı ve lezzetli yemeklerimizden tadabilir, bünyesinde duş, tv ve internet olan odalarımızda konaklayabilirsiniz. Gerek sizin gerekse araçlarınızın güvenliği için tesislerimiz 50 den fazla güvenlik kamerası ile sürekli izlenmektedir.

Jetblue

Kalitesi düşük veya sulandırılarak üre seviyesi düşürülmüş adblue, araç için izin verilen emisyon düzeylerinin aşılmasına, katalizörün kısa sürede hasar görmesine neden olur ve aracınız çekişten düşer. Bu sebeple kaliteli adblue kullanımı aracınız için çok önemlidir.

Firmamızda sizin için tüm imalat ve nakliye sürecini takip ettiğimiz ve her gün düzenli ölçümler yaparak üre seviyesini kontrol ettiğimiz adblue GARANTİLİ ve adblue kartlarınızda biriktirdiğiniz puanlarla HEDİYELİ olarak satılmaktadır.

Güncel Kampanyalar